Dag van de leerkracht

5 oktober, Dag van de Leerkracht…

Die donderdagochtend begon als elke andere donderdag.
De leerkrachten arriveerden op school, de meesten onwetend over wat deze dag voor hen in petto zou hebben. De ouderraad had namelijk voor een aantal  leuke verrassingen gezorgd.

 

Al vroeg in de ochtend stonden er ouders en grootouders klaar om het toezicht op de speelplaats over te nemen. 

 

De verrassing was compleet toen ouders ook de les van de leerkrachten overnamen en de drukte voor hen even werd omgetoverd in een zalige rust.

De gouden massage handen van de mama’s Brit en Elke, ontspannende muziek, heerlijke geuren, fruit en thee of koffie…  en dan genieten van een zeer rustgevende omgeving met uitzicht op het groene parkdomein van Campus Kajee.  Wat wil een mens nog meer?  De leerkrachten genoten duidelijk met volle teugen van dit ontspannende moment. 

 

Wie hen na afloop zag buitenkomen, zal het kunnen beamen.

De leerkrachten kwamen zichtbaar meer ontspannen naar buiten dan dat ze naar binnen waren gegaan.

Helemaal relaxed om verder aan de slag te gaan met de kinderen, die zich natuurlijk afvroegen wat er allemaal aan de hand was.

 

En de ouders?  Die genoten natuurlijk ook!  Even samen in de klas met hun eigen zoon of dochter en al hun vriendjes en vriendinnetjes… supertof natuurlijk. 

 

Na afloop hebben de ouders terug het toezicht overgenomen van de leerkrachten, eerst in het mooie vernieuwde restaurant en de boterhammenrefter en daarna terug op de speelplaats tussen al die dankbare en enthousiaste kinderen. 

 

Het was weer zo’n typische Campus Kajee dag met veel lachende gezichten waar ouders en leerkrachten er samen weer een gezellige en leerzame dag van hebben gemaakt.