Onze school kleurt FLUO!

Het is weer dé tijd van het jaar: 's avonds wordt het vroeger donker en 's ochtends vertrekken we vaak nog als het donker is. Als we ons niet zichtbaar maken in het verkeer kan dat best gevaarlijk zijn. 

Lees meer

Grootouderfeest

Discobar Campus Kajee streek neer in de turnzaal van Campus Kajee voor Rimpelrock, waarop alle oma's, opa's, moemoes, vava's, bompi's en bommi's en alle andere grootouders werden uitgenodigd!

Lees meer

Coderen en programmeren in het zesde leerjaar

Ons 6e leerjaar kreeg bezoek van de STEM leerkracht van de middelbare school Sint Jozef en ons project coderen en programmeren in teken van de Codeweek werd vol bewondering bekeken! Onze kinderen genoten er ook van! Wist je trouwens dat je ook met kleuters al kunt coderen?

Lees meer

Jaarthema: Geluksvogels

Maandag 9 september was het dan eindelijk zover. De onthulling van de betekenis van het nest in de wintertuin. Al heel wat nieuwsgierige kinderen waren eens wat dichter gaan kijken bij het nest. 

Lees meer

Eerste week van een nieuw schooljaar

De eerste week van het nieuwe schooljaar zit er op.  Heel veel lachende gezichjes, knuffels die werden gegeven na twee maanden vakantie. De zon was ook nog van de partij dus trokken we richting velden. 

Lees meer

Een gezellig nachtje op onze Campus

Enkele weken geleden kregen onze ouders van de plukklas een geweldig idee. 'Laten we een sleep-over doen op onze Campus met onze Plukkers.' 

Lees meer