Inschrijvingen school.

Gedurende het schooljaar organiseren wij info momenten om u kennis te laten maken met de visie en de werking van de school. Tevens houden we een rondleiding zodat u onze campus echt kan ontdekken!

Op volgende data kan u deelnemen aan een gezamenlijk infomoment:

Graag aanmelden via mail : e.verhoeven@campuskajee.be

 

Woensdag 23 januari 2019 om 9u

Woensdag 13 februari 2019 om 9u

Vrijdag 1 maart 2019 om 13.30u

 

U kan via het contactformulier onderaan deze pagina ook een individuele rondleiding aanvragen.

 

 

Vanaf het komende schooljaar 2019-2020 wijzigt het systeem om uw kind in te schrijven in de Schotense kleuter- en basisscholen. Vanaf nu werken alle kleuter- en basisscholen in Schoten met een centraal aanmeldsysteem.

U meldt eerst uw kind via de computer aan voor u uw kind kan inschrijven. Dit geldt voor alle kinderen die voor de eerste keer worden ingeschreven of van school willen veranderen. Op die manier krijgt iedereen evenveel kansen om zijn of haar kind in te schrijven in een school naar keuze en worden de wachtrijen aan de school vermeden.

Indien uw kinderen al zijn ingeschreven en u niet van school wil veranderen, hoeft u niets te doen. Uw kinderen worden automatisch ingeschreven voor het volgende jaar.

!!!!  Onderstaande data zijn belangrijk voor het aanmelden van uw kind(eren):

·       Vanaf 1 februari 2019 t.e.m. 15 februari 2019 kan u uw kind aanmelden voor een kleuterschool of lagere school waar al een broer of zus is ingeschreven. Zij krijgen voorrang op andere kinderen.

·       Vanaf 1 maart 2019 t.e.m. 29 maart 2019 kan je je kind aanmelden voor een school waar geen broer of zus is ingeschreven of waar geen van beide ouders werkt.

Goed om te weten: er is geen tijdsdruk. De datum en het tijdstip waarop u uw kind aanmeldt, heeft geen invloed op de verdeling van de vrije plaatsen. U moet uw kind wel ten laatste op vrijdag 29 maart 2019 hebben aangemeld.

Let op! Als uw kind is aangemeld, is het nog niet ingeschreven.

 

Eerste stap: aanmelden van uw kind

U meldt uw kind aan via www.aanmelden.schoten.be. Vul hier de gegevens van uw kind(eren) in. Vervolgens geeft u de school op waar u uw kind wilt inschrijven. De mogelijkheid bestaat dat er geen plaats is in de school van eerste keuze. Daarom raden wij u aan om verschillende scholen aan te duiden, waarbij u de scholen in volgorde van voorkeur plaatst.

Nadat alle aanmeldingen zijn gebeurd, wijst het systeem alle kinderen toe aan een school. Dit gebeurt op basis van de eerste keuze die u opgeeft. Indien er te weinig open plaatsen zijn in die school zal de afstand van de hoofdverblijfplaats van het kind (of het werk van vader of moeder) tot de school mee bepalen. Als er dan nog geen uitsluitsel is, speelt het toeval.

 

Tweede stap: inschrijven van uw kind

Ten laatste 29 april 2019 ontvangt u een e-mail en/of brief waarin staat of u uw kind kan inschrijven en in welke school. Met deze brief of e-mail kan u vanaf 6 mei 2019 t.e.m. 24 mei 2019 uw kind inschrijven in de school die u door het systeem werd toegewezen.

 

Hebt u verdere vragen over het aanmeldsysteem? De directies van de scholen en de onthaal-medewerker van het Huis van het Kind staan klaar met een antwoord.

 

Inschrijvingen verblijf.

U kan een afspraak aanvragen via onderstaand contactformulier of telefonisch op het nummer 03 641 86 70 (secretariaat )

Campusregisseur omgeving faciliteiten

Bart Laerenbergh
b.laerenbergh@campuskajee.be
T: +32 (0)3 641 86 71

Campusregisseur onderwijs en verblijf

Els Verhoeven
e.verhoeven@campuskajee.be
T: +32 (0)3 641 86 72

Campusregisseur welbevinden en ontwikkeling

Elena Ballardini
e.ballardini@campuskajee.be
T: +32 (0)3 641 86 73