Slaapkamer

 

Onze internen hebben een individuele kamer. De kamer beschikt over een eenpersoonsbed, een wastafel, een dubbele kast en een bureau. 
​Om een eigen stempel te leggen op hun kamer is er een prikbord. Natuurlijk mag je zelf wat materiaal voorzien zoals een lampje, een tapijtje,.... 

 

 

Activiteiten en ontspanning

 

De internen van het secundair hebben de beschikking over een aparte recreatieruimte. In deze ruimte kunnen de internen genieten van verschillende faciliteiten. Je kan chillen in de zetel en wat televisie zien. Daarnaast staat er een poolbiljart, een tafeltennistafel, een voerbalspel en enkele tafeltjes voor gezelschapsspelletjes ter beschikking van de internen.  Kortom; voor elk kind wat wils!

 

Onze internen vertoeven in 'Den Blok' zoals wij zeggen. Naast de slaapkamers is daar een leefruimte of anders gezegd 'de living' aanwezig. 

 

Onze campus heeft ook een gymzaal. Hier worden allerlei activiteiten, zoals voetballen, reisje rond de wereld, hockey, basketbal georganiseerd.
Verder hebben de jongeren enkele computers ter beschikking en internet.  

 

Het grote speelterrein van Campus Kajee biedt vele mogelijkheden. Wij hebben een groot groen terrein, 'de velden'. De jongeren hebben daar de ruimte om te voetballen of te chillen in 't groen.  

Dsc 0144 (2)
Dsc 0155 (2)
Dsc 0148 (2)
Dsc 0172 (2)