In het begin van het jaar wordt er in samenspraak met de gasten een voorstel gemaakt met een gevarieerd aanbod aan culturele, ontspannende en sportieve activiteiten. Er wordt rekening gehouden met het gebruik van externe accommodatie en faciliteiten in de omgeving van het verblijf.

Iedere gast heeft een fiets op het verblijf staan. Dit geeft ons extra mogelijkheden om deel te nemen aan externe activiteiten.

Op maandag en dinsdag krijgen onze jongeren een activiteit aangeboden tussen 20 en 21u. Uiteraard is dit op vrijwillige basis, al zouden we hiermee zoveel mogelijk internen willen bereiken. Wie niet wil meedoen kan op de eigen kamer blijven of gebruik maken van de ontspanningsruimte. Het is niet de bedoeling dat men toeschouwer wordt, wie deelneemt aan de activiteit wordt verwacht zich ten volle in te zetten gedurende de volledige activiteit. Samen spelen in team bevordert het groepsgebeuren.

 

De ontspanning varieert elke woensdagnamiddag. Enkele mogelijkheden: zwemmen, bosspel, squash, bowling, jeugdtheater, uitstapjes, knutselen, film, wandelen, voetbal en andere balspelen, enz. 

Uitstapjes of activiteiten buitenshuis worden minstens eenmaal per maand georganiseerd. 

De andere woensdagen vinden de activiteiten plaats op ons domein.

De kosten voor deze activiteiten zullen gefactureerd worden.

Img 20170921 Wa0055 (2)
Img 20180117 Wa0106
Blokfest