Eerste Communie

Op 19 september 2020 stonden de 15 mooi uitgedoste eerste communicantjes van Campus Kajee vol zenuwen aan de kerk van O. L. Vrouw Koningin te Schoten.

Lees meer

Terug naar school!

Hopelijk hebben jullie allemaal kunnen genieten van een deugddoende vakantie!

Ondertussen is de start van het schooljaar alweer dichterbij aan het komen. We hebben op dit moment nog geen concrete richtlijnen gekregen voor de opstart van het schooljaar, maar we hopen deze snel te ontvangen.

We gaan er van uit dat we jullie tegen maandag 24 augustus zeker meer informatie kunnen bezorgen. Jullie mogen dan ook snel een e-mail van ons verwachten.

Ondertussen wensen we jullie nog enkele fijne vakantieweken!

 

 

Lees meer

Proclamatie 6de leerjaar 

Het was een bijzonder jaar.....

Lees meer

Dag van het onderhoudspersoneel

Dank aan het hele onderhoudsteam! Wat leveren jullie elke dag weer knap werk! Elke dag opnieuw zorgen jullie ervoor dat alles proper is, alles werkt zoals het hoort te werken en dat allemaal met de glimlach! Dank jullie wel ! 

Lees meer

Bewegen, bewegen en nog eens bewegen!

Ook hier op de Campus blijven we in beweging...

Nu de lente van start gegaan is werken we in de mooie tuin. Zorg dragen voor onze pas geplante boompjes! Ook dat is bewegen natuurlijk. We hebben nu ook een indoor bewegingsparcours zodat de leerlingen hun dagelijkse portie beweging zeker hebben gehad en het is nog superleuk ook! 

 

Lees meer

Cheetahwerking op afstand

Cheetahwerking op afstand

De leerlingen worden uitgedaagd om te ontdekken, te creëren, te beleven,... van op een afstand. Thuis bedenken ze het en wij delen het hier met jullie.

Lees meer