Dit jaar willen we van Goede Vrijdag ook een Groene Vrijdag maken. Hoe? Door bloembollen en kruidenplantjes te verkopen ten voordele van de school. Hiervoor werken we samen met twee lokale telers.

 

Kruidenplantjes - €2/plantje

Een gerechtje pimpen met verse kruiden, of die eerste mojito in het lentezonnetje? Komt in orde met onze kruidenplantjes. Je kunt kiezen uit basilicum, tijm, bieslook, munt, rozemarijn of peterselie. Of allemaal natuurlijk! Smakelijk alvast, of moeten we cheers zeggen?

Bloembollen - €5/pakket

Is dat niet iets voor in het najaar? Neen hoor, we selecteerden voor jou een aantal prachtige zomerbloeiers. Dit voorjaar nog de grond in en deze zomer geniet je van heel wat moois in je tuin. Welke kies jij? Anemonen, dalia’s, ixias, fresias of ranonkels? En in welke kleuren? We hebben heel wat mooie mixen samengesteld. Er zit voor ieder wat wils tussen. En heb je geen tuin? Geen probleem, deze bloemen staan ook prachtig in enkele potten of bakken.

Hoe kun je bestellen?

  1. Plaats je bestelling voor vrijdag 19 maart via het onderstaande formulier
  2. Stort het juiste bedrag op het rekeningnummer van de ouderraad: IBAN: BE26 0017 3688 4929 – BIC: GEBABEBB, met vermelding van de naam van de leerling en klas
  3. Haal je bestelling op aan Campus Kajee op vrijdag 2 april na school.

Help jij ons van deze Goede Vrijdag een Groene Vrijdag te maken? Alvast bedankt!

PS: Help jij ons mee onze actie bekend te maken door onze posts op social media te delen? Sharing is caring!

Bloemen Klein