Dansvoorstelling "Heelhuids" in de Kaekelaar 

Dat was best spannend! Sommige kleuters gingen voor het eerst naar de Kaekelaar en dat was heel even wennen. 

Lees meer

Gouden medaille voor verkeer!

YES! Onze school kreeg een gouden medaille! Onze school werd onlangs door de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) beloond met een gouden Verkeer op School-medaille.

Lees meer

Onze school kleurt FLUO!

Het is weer dé tijd van het jaar: 's avonds wordt het vroeger donker en 's ochtends vertrekken we vaak nog als het donker is. Als we ons niet zichtbaar maken in het verkeer kan dat best gevaarlijk zijn. 

Lees meer

Grootouderfeest

Discobar Campus Kajee streek neer in de turnzaal van Campus Kajee voor Rimpelrock, waarop alle oma's, opa's, moemoes, vava's, bompi's en bommi's en alle andere grootouders werden uitgenodigd!

Lees meer

Coderen en programmeren in het zesde leerjaar

Ons 6e leerjaar kreeg bezoek van de STEM leerkracht van de middelbare school Sint Jozef en ons project coderen en programmeren in teken van de Codeweek werd vol bewondering bekeken! Onze kinderen genoten er ook van! Wist je trouwens dat je ook met kleuters al kunt coderen?

Lees meer

Jaarthema: Geluksvogels

Maandag 9 september was het dan eindelijk zover. De onthulling van de betekenis van het nest in de wintertuin. Al heel wat nieuwsgierige kinderen waren eens wat dichter gaan kijken bij het nest. 

Lees meer